İsmail YK Güldür Güldür Show sahnesinde!

Güncelleme: 14 Mart 2015 Cumartesi, 15:00:37

Güldür Güldür Show, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; ünlü sanatçı İsmail YK konuk oluyor. 

 

Kayınvalidesi Burcu'yu doğumgününde kayak yapmaya Uludağ'a götüren Yeter, müstakbel kayınvalidesi Burcu’ya kayak tatilinde kendini sevdirmeye çalışacak… Yeter ve sevgilisi Bilal bu tatilde umduklarını bulabilecekler mi?  Bu garip otelde olaylar nasıl karışacak?

 

Yakında evlenecek olan Hüseyin'in hayatında neler değişecek? Hüseyin'in arkadaşları İbrahim, Mesut ve Mustafa neden bu kadar üzgün? Bekarlığa veda hüznü Güldür Güldür Show sahnesinde…

 

Eşiyle problem yaşayan kadınları alıp güzelleştiren hatta baştan yaratan tv programı “Eşim Şahane”ye katılan Yeter'in eşi ailesi, Yeter'in değişiminden memnun kalacak mı? Programın konuk yorumcusu Mehtap ile İsmail arasındaki gerginliğin sebebi nedir? Program sunucusu Sinem ve uzmanlar İbrahim, Bahadır ve Dilek'in çalışmaları sonucu İsmail, eşi Yeter'in yeni görüntüsünü beğenecek mi?

 

Çalıştığı şirketten patronu Mesut tarafından kovulan ama Japon bir kafilenin gelmesi üzerine tek Japonca bilen kişi olarak işe geri alınan İsmail nasıl intikam alacak? İsmail Japon kafiledeki Şevket, İbrahim ve Burcu'ya neler söyleyecek? İsmail YK'nın böyle önemli bir toplantıda ne işi olabilir?

 

Güldür Güldür Show, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

video