• Anasayfa /
  • Metin Şentürk ve Tayfun Duygulu Güldür Güldür'de!

Metin Şentürk ve Tayfun Duygulu Güldür Güldür'de!

Güncelleme: 07 Mart 2015 Cumartesi, 17:47:55

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; ünlü şarkıcı Metin Şentürk ve 90’ların unutulmaz şarkıcısı Tayfun Duygulu konuk oluyor. 

 

Hoşlandığı kız Burcu'ya açılmak için kafeye İbrahim, Burcu’nun abisi ile karşılacınca neler yaşanır? Falcı taklidi yapmak zorunda kalan İbrahim işin içinden çıkabilecek mi?

 

Titanic için bedava yolculuk kazanan İsmail ve ailesi gemide neler yaşayacak? Geminin sahibi ve kaptanı, İsmail'in ailesini gemiden atmak isterse neler yaşanır? Mehtap ve sevgilisi Jack Bahadır'ın efsane aşkına gemiden atılmaları engel olabilecek mi? Geminin 2. kaptanı Metin Şentürk ne gibi bir felakete yol açacak?

 

90'lı yıllarda Bilal evlerine misafir gelen Burcu’yu tavlayacak? Mahallenin popüler çocuğu Hüseyin eve gelince Bilal  ne yapacak? Bir başka komşu çocuğu olan Tayfun olayları daha da karıştıracak mı?

 

Kız arkadaşı Yeter'i eve götürmeye çalışan Mesut  trafik çevirmesinde polis İbrahim’e yakalanacak. Polis memurları Bilal ve İbrahim'in amiri Şevket, Mesut'tan neler isteyecek? Mesut kendisini ve sevgilisi Yeter'i bu çevirmeden kurtarabilecek mi?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!