Bu Tarz Benim’de heyecan dolu rekabet devam ediyor !

Güncelleme: 23 Şubat 2015 Pazartesi, 07:59:21

Ekranların fenomen yarışma programı Bu Tarz Benim, hafta içi her gün canlı yayınla Show TV’de herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği, jüri kadrosunda Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, S

Ekranların fenomen yarışma programı Bu Tarz Benim, hafta içi her gün canlı yayınla Show TV’de herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

 

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği, jüri kadrosunda Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç’ın yer aldığı Bu Tarz Benim, hafta içi her gün canlı yayınla Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.


Bu Tarz Benim'de, jüri kararıyla bir kadın ve bir erkek yarışmacının daha elenmesiyle geride kalan 10 çift yarışmacı, bütün hafta boyunca kıyasıya mücadele edecek ve Cumartesi günü yayınlanacak olan ‘Eleme Gecesi’ne hazırlanacak!

 

Her bir çiftin bir hikayeyi canlandıracağı Bu Tarz Benim'de, çiftler jüriden oyunculuk, sahne, ses, saç, makyaj ve kostüm performanslarına göre puan alacaklar.

 

Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği Bu Tarz Benim, bugün saat 16.00’da canlı yayınla Show TV’de!