Güldürme sırası Yarkın ve Casalini'de!

Güncelleme: 16 Şubat 2015 Pazartesi, 10:25:03

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümü ile,bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Ferda Anıl Yarkın ve Zeynep Casalini konuk olacak.

 

Büyücülük okulunda veli toplantısı nasıl yapılır? Okulun velileri Burcu, Mesut, İbrahim, İsmail ile sınıf öğretmeni sinem arasında neler oluyor? Okulun müzik hocası Zeynep Casalini, Sinem ile veliler arasındaki anlaşmazlığı çözebilecek mi? 

 

Okul arkadaşlarının izlettiği video sayesinde bebeklerin nasıl yapıldığını öğrenen Bilal, ailesinin kendisine yalan söylemesini affedebilecek mi? Bilal'in anne babası sonunda gerçekleri anlatmak zorunda kalacak mı?

 

Tembel öğrenci İbrahim'in babası Şevket karne günü eve neden döşeme ustası Bahadır'ı çağırmış olabilir? Apartmanın çalışkan çocuğu Nezaket ile annesi ibrahim'in ailesine neden hava atıyor? İbrahim'in karnesindeki büyük sürpriz ne?

 

Hüseyin Yeter ile ders çalışırken, kazayla üzerine vişne suyu dökerse neler yaşanır? Üstündekileri yıkatmak için Yeter'in evine giden Hüseyin, Yeter’in abisinin baskınına uğrayacak. Mahalenin kahvecisi, teyzesi, Japon büyükelçisi, belediye başkanı ve Amerikan Başkanı’nın bu hikayede ne işi var? Ferda Anıl Yarkın yaşanan olaya neden karışıyor olabilir?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümü ile,bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

 

 


 

video