Gökhan Tepe ve Hüseyin Turan Güldür Güldür Show’da!

Güncelleme: 31 Ocak 2015 Cumartesi, 09:46:56

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Gökhan Tepe ve Hüseyin Turan konuk olacak. 

 

Ekranların yeni yarışma programı “Hayırlı Evlat”ı kim kazanacak? Halk jürisi Şevket, Burcu, Sinem karşılarına yarışmacı olarak gelen bilimadamı Fikri, dünyaca ünlü müzisyen İsmail ve düz adam İbrahim'den hangisini hayırlı evlat olarak seçecek? Geçen senenin hayırlı evladı Hüseyin Turan tacını kime devredecek?

 

Baskın var tv programı sunucusu Burcu ünlü türkücü İsmail abi'nin evine giderse nelerle karşılaşır? Türkücünün menajeri Nezaket, kemancısı şevket, çiğ köfte ustası Fikri hangi sırları ortaya serecek?

 

Sevgilisi Yeter'den ayrılmak isteyen Hüseyin bunu yüz yüze konuşmaya karar verince başına neler gelir? Çiçekçi Mehtap, kemancı Bahadır, garson İbrahim Hüseyin'in başına hangi dertleri açacak? Gökhan Tepe'nin Hüseyin'e vereceği öğüt ne?

 

Uzun zamandır peşinden koştuğu Mehtap ile sonunda buluşmayı başaran Mustafa neler yaşayacak? Mustafa'nın beyin hücreleri Bahadır, İbrahim ve Bilal neler yapıyor? Mehtap'ın beyin hücreleri Sinem, Yeter ve Nezaket Mustafa'ya karşı hangi adımları atıyor olacak? 

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

 

 

 

video