Model ve Fatih Erkoç Güldür Güldür Show'da!

Güncelleme: 30 Ocak 2015 Cuma, 08:29:57

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümü ile,bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

kranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Model ve Fatih Erkoç konuk olacak.

 

Sevilen karakterler Bahadır ve babası Bilal müzede tarihin en eski ve değerli heykellerinden birine zarar verirse başlarına ne gelir? Mahkemede hakim ve avukat nasıl bir ceza uygulayacaklar? Bahadır heykele neden zarar vermiş?

 

Bir dizide rol bulan Hüseyin ve Menajeri İbrahim'in bilmedikleri durum ne? Hüseyin'in oynadığı dizinin yönetmeni Mesut neden sürekli Hüseyin'e kızıyor? Model grubunun Hüseyin ve İbrahim ile ne alakası var?

 

İsmail boşandığı eşi Mehtap'ı yeniden istemeye gelirse Mehtap'ın ailesi nasıl tepki verecek? Şevket eski ve müstakbel damadı İsmail'i niçin sevmiyor? Yeter ve Şevket eski damatları İsmail'e Mehtap'ı yeniden verecekler mi?

 

Pazarda hayatta kalmanın 10 altın kuralı nedir? Annesiyle pazara ilk defa giden Sinem'in başına neler gelecek? Pazar teyzesi İbrahim neden Sinem'e sinir oluyor? Fatih Erkoç'un pazarda ne işi var?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümü ile,bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

 

video