"Bu Tarz Benim Eleme Gecesi" ekrana kilitledi!

Güncelleme: 26 Ocak 2015 Pazartesi, 11:01:22

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren Bu Tarz Benim’in, yeni sezondaki sürprizlerle dolu ilk Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren Bu Tarz Benim’in, yeni sezondaki sürprizlerle dolu ilk Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Eleme Gecesi’nde, Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy da  jüri koltuğuna oturdu.

 

 

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor. Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde, Serdar Ortaç konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçti. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, jüriye tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler. Ayrıca sahne performansıyla izleyicileri coşturan Serdar Ortaç, şarkılarıyla Eleme Gecesi’ne damgasını vurdu.

 

EN ŞIK KOSTÜMLERİNİ GİYDİLER !

 

Yarışmacılar bu hafta, “Eurovizyonda Türkiye” konseptiyle izleyicilerin karşısına çıktılar. Birbirinden güzel ve şık kıyafetler giyen yarışmacılar adeta büyüledi. “Eurovizyonda Türkiye” izlenimini yansıtmak için büyük çaba sarf eden yarışmacılar, giyindikleri kostümler ile çok farklı bir imaj çizdi.

 

 

ELENEN İSİM; ‘ÇAĞLA YILDIRIM’

 


Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, Çağla Yıldırım, Aygün Aydın ve İrem Özcan, en düşük puanı alarak jürinin karşısına geçti. Jürinin kararı sonucu  ‘Bu Tarz Benim’’den elenen isim Çağla Yıldırım oldu. Arkadaşlarıyla sarılarak vedalaşan Çağla, yarışmaya ve 100 Bin liraya veda eden isim oldu.