Bu Tarz Benim'de dillere destan eleme gecesi!

Güncelleme: 27 Ocak 2015 Salı, 19:38:49

Büyük sürprizlerin yaşanacağı “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”, bu akşam saat 20.00 Show TV’de!

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, muhteşem jürisi ve birbirinden iddialı 13 yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim’in izleyicileri büyüleyecek Eleme Gecesi ise, bu akşam damgasını vuracak.

 

DİVA BÜLENT ERSOY ELEME GECESİ’NE DAMGASINI VURACAK !


Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda;  Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor. Programın muhteşem final gecelerinde, Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy da jüri koltuğunda oturacak.

 

SERDAR ORTAÇ, KONUK JÜRİ KOLTUĞUNDA OTURACAK !

 

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta; birbirinden muhteşem şarkılarıyla Serdar Ortaç konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

 

BU HAFTANIN KONSEPTİ: “EUROVİZYONDA TÜRKİYE”

 

Yarışmacılar bu hafta, “Eurovizyonda Türkiye” konseptiyle, birbirinden unutulmaz performansları canlandırarak jüriden geçer not almaya çalışacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak.

 

Birbirinden ilginç gösteriler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek?

 

Büyük sürprizlerin yaşanacağı “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”, bu akşam saat 20.00 Show TV’de!