• Anasayfa /
  • Nazan Şoray Güldür Güldür Show’da!

Nazan Şoray Güldür Güldür Show’da!

Güncelleme: 05 Haziran 2020 Cuma, 09:19:18

Nazan Şoray Güldür Güldür Show’da!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Nazan Şoray konuk olacak.

Meslek liseliler Bilal, İbrahim ve Mustafa, kız meslek lisesinin tiyatro oyununda oynamak için oyuncu seçmesine katılırsa neler yaşanır? Kolej çocukları meslek liselilerini bu sefer yenebilecek mi? Mehtap ve Nezaket hangi üçlüyü seçecek?

Sosyal medya terapisti Mehtap hastaları Hüseyin, Yeter, Sinem İbrahim ve Burcu'yu tedavi edebilecek mi? Hüseyin'in sosyal medya terapisinde ne işi olabilir? Nazan Şoray hangi probleminin tedavisi için kliniğe gelmiş olabilir?

Çok zengin bir işadamı ve manken olan Mesut, kendisi gibi zengin ailenin kızı Mehtap’a talip olacak? Mehtap ile aşk yaşayan şoför Bahadır Mesut'un kızı almasını engelleyebilecek mi? Bahadır'ın nazarı çok değen akrabası Şevket Mehtap'ı istemeye gelirse neler yaşanır?

Buldukları bütün kurslara katılan Yeter ve kocası Bilal bu sefer de kayak dersine katılırsa neler yaşanır? Yeter'in bulduğu kayak hocası Hüseyin gerçekten başarılı bir kayakçı olabilir mi?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçlerin yer alacağı yeni bölümüyle, 23 Ocak bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!