Kahkaha tufanına hazır olun!

Güncelleme: 14 Ocak 2015 Çarşamba, 16:58:32

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde; Resul Dindar ve Cengiz Bozkurt konuk olacak. 

 

Eşofmanlı Şevket hoca bu kez tasarruf konusuna el atıyor… Şevket hoca ve program sunucusu Nezaket tasarruf ile ilgili neler söyleyecek? Stüdyo konukları hangi soruları soracak ve Şevket bu sorulara çıldırmadan cevaplar verebilecek mi?

 

Bankaya kredi başvurusu yapan ve yeni sistem sayesinde bütün sırları ortaya çıkan Hüseyin kredi almayı başarabilecek mi? Resul Dindar'ın banka memuru Burcu ve banka müdürü Mustafa'ya karşı gelmesinin nedeni nedir?

 

Hekimim programında neler oluyor? Kalp doktoru Bilal, beyin cerrahı İbrahim ve program sunucusu Yeter bu hafta hangi sorunlara çözümler arayacak? Programa konuk olarak katılan Nafi neden hocalara bana masal anlatma diyor?

 

Arabesk rapçi Sinem, ayrıldığı sevgilisi İbrahim'den intikam almak için kankası Bilal’le iş birliği yapacak… İbrahim'in yeni sevgilisi rapçi Yeter ve grup arkadaşları Sinem'i görünce neler yaşanır? Arabesk rapçiler ile normal rapçiler atışmasını kim kazanacak?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!