Her Şey Dahil'de 17 yıllık evliliklerini anlattılar!

Güncelleme: 21 Ocak 2015 Çarşamba, 17:38:48

Programın bugünkü konukları arasında ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve 17 yıllık eşi Bora Öztoprak vardı.

17 YILLIK EVLİLİKLERİNİ ANLATTILAR!

 

Ekranların en eğlenceli programı ‘Her Şey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları arasında ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve 17 yıllık eşi Bora Öztoprak vardı. Ünlü çift uzun süren evliliklerini ve mutluluklarını anlattı.

 

“ARAMIZDA KISKANÇLIK YOK”

 

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan “Her Şey Dahil” bugün izleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı. Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen programda ünlü oyuncu ve tiyatrocu Çiçek Dilligil ve eşi Bora Öztoprak 17 yıllık evlilik hayatlarını anlattı. Aralarında neredeyse hiç kıskançlık olmadığını belirten Çiçek Dilligil; “Aramızda neredeyse hiç kıskançlık yok. Bunun sebebi ise kendime ve eşime olan güvenimdir. Biz birbirimizi kıskanmayız” dedi.

 

“SEVGİLERİM FAZLA TUTKULUDUR”

 

Sevgilerini, aşırı yaşadığını söyleyen Çiçek Dilligil, bunun en belirgin kısmını oğlunda yaşadığını söyledi. Oğlunu da tutkuyla sevdiğini söyleyen Çiçek Dilligil; “Ben biraz tutkulu severim. Sevgilerim biraz fazla tutkuludur. Oğluma olan sevgim de tutku boyutundadır. Elimden gelen her şeyin oğlumun olmasını istiyorum. Fazla çocuğu olanları kutluyorum” dedi.