Bu Tarz Benim Yeni Sezon Show TV’de başlıyor!

Güncelleme: 13 Ocak 2015 Salı, 07:24:17

Ebru Akel’in sunumuyla ‘Bu Tarz Benim Yeni Sezon’, 19 Ocak Pazartesi günü Show TV’de başlıyor!

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’, yeni sezonu ve yeni jürisiyle Show TV’de seyircisini ekran başına kilitleyecek. Birbirinden ünlü konuklarıyla ve görsel şovlarıyla yine modanın kalbinin atacağı program, 19 Ocak Pazartesi günü başlıyor!

 

ŞAHANE BİR JÜRİ !


Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna ve Stil Danışmanı Umut Eker’in yer alacağı ‘Bu Tarz Benim’, yepyeni yarışmacılarıyla yeni sezona giriş yapacak. Yapımcılığını ‘Joker Yapım’’ın üstendiği ‘Bu Tarz Benim’, yeni sezonuyla adından yine çok söz ettirecek! ‘Bu Tarz Benim’’in yeni sezon eleme gecelerinde jüri koltuğuna ekranlardan tanıdığımız ünlü isimler oturacak. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, 100 Bin TL büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar.

 

BİRBİRİNDEN İDDİALI 13 YARIŞMACI, NEFES KESECEK!


En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışacak olan 13 yarışmacı, bir yandan jüriye tarzlarını beğendirmeye çalışacak, bir yandan da rakiplerini geçmek için mücadele verecek. Programın yeni jürisi ise, birbirinden farklı konsept ve konularıyla yine seyircisini ekrana kilitleyecek. ‘Bu Tarz Benim’’in yeni sezonu yine Show TV’de herkesin beğenisini toplayacak!

 

Ebru Akel’in sunumuyla ‘Bu Tarz Benim Yeni Sezon’, 19 Ocak Pazartesi günü Show TV’de başlıyor!

 

video