Evleneceksen Gel'de Seda Sayan'ı kızdıran yorum!

Güncelleme: 21 Ocak 2015 Çarşamba, 17:39:09

Dün Show TV’de ekrana gelen programda adaylardan Ferhat, açıklamasıyla başta Seda Sayan’ı olmak üzere stüdyodaki izleyicileri kızdırdı.

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği, ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla hazırlanan‘Evleneceksen Gel’ Show TV’de ekrana gelmeye devam ediyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluştu.  

 

Yepyeni yüzlerin, heyecanlı buluşmaların yer aldığı programda evliliğe giden ilk adımlar atılıyor ve adayların doğru kararları alabilmesi için her adım inceleniyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla ekrana gelen Evleneceksen Gel’de, dün evlenme amacıyla programa katılan adaylardan Ferhat, eski eşinin evlenmesini kabul etmeyeceğini söyledi.

 

FERHAT: “ESKİ EŞİM EVLENMEK İSTESE İZİN VERMEM”!

 

Dün Show TV’de ekrana gelen programda adaylardan Ferhataçıklamasıyla başta Seda Sayan’ı olmak üzere stüdyodaki izleyicileri kızdırdı. Eski eşinin evlenmek istese kabul etmeyeceğini, çocuğuna başka bir adamın babalık yapmasına razı gelmeyeceğini dile getirdi. Eğer eski eşi evlenirse çocuklarının başka biriyle büyüyeceğini ve bunu istemediğini söyleyen Ferhat’a Seda Sayan “Benim çocuklarımın başına başka bir adam gelmesin diyen adam, alır çocuklarını bakar.” diyerek kızgınlığını dile getirdi.

 

video