• Anasayfa /
  • Mehmet Erdem Güldür Güldür Show'da!

Mehmet Erdem Güldür Güldür Show'da!

Güncelleme: 08 Ocak 2015 Perşembe, 09:41:47

“Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde; Mehmet Erdem konuk olacak.

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Mehmet Erdem konuk olacak. 

 

 

Aynı işyerinde çalışan Hüseyin ve Sinem aralarındaki aşkı gizli tutmayı başarabilecekler mi? Hüseyin'in terfi etmesi bu aşkı etkileyecek mi? Sinem iş ile aşkı birbirine karıştırmamayı başarabilecek mi?

 

Vapurda sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanan İsmail'in karşısına “Çekirdek Çıtlayan” teyzeler çıkarsa neler yaşanır? İsmail evlilik teklif etmeyi başarabilecek mi?

 

Cimriliği ile meşhur olan Şevket, oğlunun düğünü için yerin üç kat altında ucuz ve izbe bir düğün salonu tutarsa neler yaşanır? Üç katlı düğün pastasına gözünü diken İbrahim, babasını üç bin liralık pastayı kesmeye ikna edebilecek mi? Davetiye vermek yerine konuklara çağrı atan ve yemekli düğün için tavuk döner-ayran alan Şevket karısı Yeter'in gazabından kurtulabilecek mi?

 

Bir kadın dergisi satın alan ve ilk toplantısına katılan patron Şevket'in dergide yapmak istediği değişiklikler ne? Derginin editörü Hüseyin, gurmesi İbrahim, kadınlar hakkında bilgiler paylaşan uzman Mesut ve yazar Dilek yeni patronun isteklerini yerine getirebilecek mi?

 

Apartmanlarına taşınan Mustafa hakkında dedikodu yapan Şevket, Nezaket ve Sinem, hangi gerçekleri keşfedecek? Mahalle bakkalı, manavı ve fikri, bodrum katta yaşayan komşuları Mustafa'nın gelişinden nasıl etkileniyor?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

video