Her Şey Dahil'de eğlence zirvede!

Güncelleme: 07 Ocak 2015 Çarşamba, 08:53:22

Canlı yayında eğlencenin zirvesi yaşandı...

Ekranların en eğlenceli programı ‘Her Şey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları arasında, Ankara havalarının güçlü sesi Bolulu Ramazan Çelik ve ünlü oryantal Tanyeli yer aldı.

 

 

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan “Her Şey Dahil” bugün izleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı. Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen programda ünlü oryantal Tanyeli rüzgarı esti. Tanyeli’nin yaptığı dans figürleri herkesi büyüledi. Aynı zamanda Her Şey Dahil’in mutfağına da giren Tanyeli, muhteşem bir lezzete imza atarak ‘Kuru Patlıcan Dolması’ yemeği yaptı.

 

 

DANSLARI VE SESİYLE HAYRAN BIRAKTI!

 

Ankara müzikleri ve muhteşem danslarıyla herkesi kendine hayran bırakan Bolulu Ramazan Çelik’de hem sesiyle hem de birbirinden güzel danslarıyla stüdyoya renk kattı. Hem söyleyen hem de oynayan Ramazan Çelik, stüdyoyu adeta coşturdu.