Evleneceksen Gel, Show TV'de başlıyor

Güncelleme: 31 Aralık 2014 Çarşamba, 10:33:16

Ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan, yepyeni bir programla geliyor

Ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan, yepyeni bir programla geliyor! Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla  ‘Evleneceksen Gel’, 5 Ocak Pazartesi günü Show TV’de başlıyor. Hayallerin gerçekleştiği, bekarların evlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programı insanların hayatlarında yepyeni bir sayfa açıyor!

 

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla Show TV'de ekrana gelecek olan programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor.  Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluşuyor! Daha önce hiçbir yerde duymadığınız ve görmediğiniz maceralarla, içimizden gelen insanların gerçek hayat hikayelerinin de konu edileceği ‘Evleneceksen Gel’ herkesi ekran başına kilitleyecek.

 

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla ‘Evleneceksen Gel’, 5 Ocak Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da canlı yayınla Show TV ekranlarında!

 

 

video