Kahkahaya hazır olun!

Güncelleme: 29 Aralık 2014 Pazartesi, 10:33:39

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Yıldız Tilbe ve Fettah Can konuk olacak. 

 

 

“Gam Teli” programı sunucusu İbrahim’in bu sefer konuk olduğu köyde çeşme açılışına rast gelecek. Köy muhtarı Hüseyin ve köylülerin arası neden birden açılacak? Köy meydanına birden gelen Fettah Can, İbrahim'e hangi tavsiyeleri verecek?

 

Uluslararası uzay istasyonunda Alman ve Amerikalı astronotlar neden Türk astronot Hüseyin’den şikayet ediyor? Hüseyin uzay istasyonunda neden evinde gibi davranıyor?

 

Okulda kavga eden Mustafa ve İbrahim'in velileri karşı karşıya gelirse neler olur? Avukat Şevket oğlu İbrahim’i nasıl savunacak? İbrahim’in saldırgan bir çocuk olmasının nedenleri nedir? 

 

Daha önce bir Brezilya dizisine konuk olan yurdum insanı Bilal, bu sefer kendini nostaljik bir Türk filmi içinde bulacak. Bilal'in aşık olduğu kız Burcu, Burcu'nun annesi Nezaket, babası Şevket ve daha bir çok karmaşık ilişki nasıl problemlere neden olacak? Şevket’in komşusu olan Yıldız Tilbe, Bilal'in mutlu olmasını sağlayabilecek mi?

 

Ailesiyle kavga ederek kayınpederi Bilal ve kayınvalidesi Mehtap'ın evine yerleşen İsmail içgüveysi olmaktan memnun mu? İsmail'in eşi Nezaket ailesine karşı kocasını savunabilecek mi? Bilal kızı ve damadını evden gönderebilecek mi?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 


 

video