Bu Tarz Benim'de büyük final geldi!

Güncelleme: 21 Aralık 2014 Pazar, 01:28:05

“Bu Tarz Benim Büyük Final”, bu akşam saat 20.00’de canlı yayınla Show TV’de!

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel üç yarışmacısıyla finale gidiyor. SunuculuğunuÖykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim, muhteşem Final Gecesi ile, bu akşama damgasını vuracak.

 

FİNAL GECESİNİN KONUĞU; HANDE YENER !

 

Bu Tarz Benim Final Gecesi’nin konuğu Pop müziğinin kraliçesi Hande Yener olacak. Hande Yener muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.

 

EZGİ, AYŞENUR VE AYCAN-NURCAN FİNALDE!

 

Finale kalan EzgiAyşenur ve Aycan-Nurcan son gece üç farklı kombinle jüri karşısına çıkacak ve gecenin sonunda jüriden en yüksek yıldızı alan yarışmacı birincilik yolunda büyük bir avantaj kazanacak. Birincilik yolunda, hafta içi en fazla yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi, yarışa bir adım önde başlayacak.

 

BİRİNCİ SEZONUN ŞAMPİYONU KİM OLACAK ?

 

Gecenin sonunda canlı yayında jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı, Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.

 

Modacı Vural Gökçaylı’nın defilesi izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. İvana Sert’in “Beyaz Gül” projesinde yer alan bir sultanı canlandırdığı, ateşli savaş gösterisi açılış şovuna damga vuracak.

 

Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer aldığı Bu Tarz Benim’in kazananı kim olacak? Heyecan dolu Büyük Final Show TV’de sizleri bekliyor!

 

“Bu Tarz Benim Büyük Final”, bu akşam saat 20.00’de canlı yayınla Show TV’de!

 

video