Hande Yener'le büyük final heyecanı!

Güncelleme: 18 Aralık 2014 Perşembe, 14:23:57

Büyük sürprizlerin yaşanacağı “Bu Tarz Benim Final Gecesi”, Cumartesi gecesi saat 20.00 Show TV’de!

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren “Bu Tarz Benim”de büyük final heyecanı yaşanıyor. Programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.

 

“Bu Tarz Benim Final Gecesi”nin konuğu Hande Yener olacak. Hande Yener muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.

 

Finale kalan Ezgi, Ayşenur ve Aycan-Nurcan son gece üç farklı kombinle jüri karşısına çıkacak ve gecenin sonunda jüriden en yüksek yıldızı alan yarışmacı birincilik yolunda büyük bir avantaj kazanacak. Birincilik yolunda, hafta içi en fazla yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi yarışa bir adım önde başlayacak.

 

Gecenin sonunda canlı yayınla jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.

 

Modacı Vural Gökçaylı’nın defilesi izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. İvana Sert’in “Beyaz Gül” projesinde yer alan bir sultanı canlandırdığı, ateşli savaş gösterisi açılış şovuna damga vuracak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer aldığı Bu Tarz Benim’in kazananı kim olacak? Heyecan dolu büyük final Show TV’de sizleri bekliyor!

 

Büyük sürprizlerin yaşanacağı “Bu Tarz Benim Final Gecesi”, Cumartesi gecesi saat 20.00 Show TV’de!

 

video