Her Şey Dahil'de hararetli tartışma!

Güncelleme: 18 Aralık 2014 Perşembe, 12:57:33

İlişki Uzmanı Tuğçe Işınsu daha önce çok kez aldatıldığını itiraf etti.

Ekranların en eğlenceli programı ‘Her Şey Dahil’, Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programın bugünkü konukları arasında katıldığı yarışma ile bir dönemin ekran fenomeni olanCaner Toygar, ekranların Semra Kaynanası, ünlü şarkıcı Aylin Coşkun ve İlişki Uzmanı Tuğçe Işınsu yer aldı. Programın bugünkü konusu ‘Kıskançlık’ olunca canlı yayında hararetli tartışmalar yaşandı.

 

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan Her Şey Dahil, izleyicileri ekran başına kilitledi. Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen program, sürprizleriyle de eğlenceli anlar yaşattı.

 

Semra Kaynana, Caner Toygar, İlişki Uzmanı Tuğçe Işınsu ve Aylin Coşkun ilişki konusunda çarpıcı açıklamalarıyla canlı yayında Her Şey Dahil’in konuğu oldu. Eşler arasındaki kıskançlık ve sebeplerinin masaya yatırıldığı programda ilişkilerdeki tüm sorunlar tartışıldı. Canlı telefon bağlantılarının da yapıldığı programda kıskançlık ve bu sebeple ortaya çıkan sorunlar değerlendirildi.

 

“EŞİM SOSYAL MEDYAYI KULLANAMAZ”

 

Program konuklarından Aylin Coşkun, kendisinin de son derece kıskanç olduğunu belirterek eşinin sosyal medyayı çok kullanmasının sorun yaratacağını söyledi. Aylin Coşkun; “Ben işim gereği sosyal medyayı kullanmak zorundayım. Benim sevgilim geceleri sosyal medyayı kullanamaz. Gecenin 3’ünde girdiyse şüphelenirim” dedi.

 

“ÇOK ALDATILDIM”

 

İlişki Uzmanı Tuğçe Işınsu daha önce çok kez aldatıldığını itiraf etti. Aldatıldığını söyleyen Tuğçe Işınsu; “Daha önce bir çok kez aldatıldım ve hepsini yakaladım. Bunun nedenini kendimde aradım ve artık aynı hataya düşmüyorum” dedi.

 

video