Altay ve Pamela Güldür Güldür Show'da!

Güncelleme: 19 Aralık 2014 Cuma, 10:35:55

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle bu Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Altay ve Pamela Spence konuk olacak. 

 

 

Kız bulmak umuduyla okulun felsefe kulübüne katılan Hüseyin ve Fikri umduğunu bulabilecek mi? Felsefe tartışan öğrenciler Mesut, İbrahim, Burcu ve Mehtap yeni arkadaşları ile kaynaşabilecek mi?

 

Ekranların fenomen tartışma programı “Ben Seni Dinledim” stüdyolarında bu kez dünya yuvarlak mı tartışması yapılıyor… Bilim insanı Mesut, çok bilim insanı olmayan Hüseyin, Hüseyin'in kayınvalidesi Mehtap, Fikri ve sunucu Nezaket tartışmayı tamamlayabilecek mi? Ankara stüdyosundan katılan İsmail neden her şeyi geriden takip ediyor?  Şarkıcı Altay'ın stüdyoda ne işi var?

 

Kızların askere alınmaya başlaması üzerine birliğe katılan Yeter ve Nezaket askerlikte başarılı olabilecek mi? Yüzbaşı Şevket ve Çavuş Bahadır birliğe katılan kızları eğitebilecek mi? Pamela Spence de mi askere katılmış?

 

“Şampiyonlar Ligi”nde kuraya kalan Güldürspor Başkanı Şevket ve futbolcular mangal partisi ile çekilişi izlerse neler yaşanır? Sunucu Bahadır hangi dünya devi kulüp ile Güldürspor'u eşleştirecek?

 

Televizyon karşısında sürekli siyasileri eleştiren Bilal birden devlet başkanı seçilirse neler olur? Birden bire first lady olan Yeter'in icraatları neler olacak?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

 

video