Güldür Güldür Horon!

Güncelleme: 29 Kasım 2014 Cumartesi, 16:00:40

"Güldür Güldür Show" bu akşam 20.00'de Show TV ekranlarında...

Cuma akşamlarının kahkaha durağı “Güldür Güldür Show”a, Rober Hatemo ve Selçuk Balcı konuk olacak. Güldür Güldür ekibinin Balcı ile horon tepeceği anlarda eğlence tavan yapacak.


Show TV’nin milyonları güldüren programı “Güldür Güldür Show”, cuma ekranında yine kahkaha fırtınası estirecek. Ünlü isimlerin katılımıyla renklenen Güldür Güldür sahnesi bu hafta, Rober Hatemo ve Selçuk Balcı’yı ağırlayacak.


“Derslerine odaklanmakta zorlanan İbrahim’e ünlü doktor Yeter yardımcı olabilecek mi?”, “İbrahim’in beyni ve hormonları arasındaki mücadeleyi kim kazanacak?”, “İbrahim’in beyninde yaşayan Rober Hatemo nasıl oraya yerleşmiş?” sorularının yanıt bulacağı skeçteki performansıyla Rober Hatemo büyük alkış alacak.

 

Ünlü popçu istek üzerine bir de şarkı söyleyecek. “İstanbul’a geldiğinde yolda gördüğü Hüseyin’i çok beğenen ve istemeye giden Burcu Ağa, Hüseyin’e bir şekilde kavuşabilecek mi?”, “Burcu Ağa’ya âşık olan ve sahneye gelen Selçuk Balcı emellerine ulaşabilecek mi?” sorusunun yanıt bulacağı skecin konuğu Balcı ise skecin ardından Güldür Güldür ekibiyle birlikte sahnede horon tepecek.

 

"Güldür Güldür Show" bu akşam 20.00'de Show TV ekranlarında...