Rober Hatemo ve Selçuk Balcı Güldür Güldür'de!

Güncelleme: 26 Kasım 2014 Çarşamba, 12:35:55

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle cuma akşamı Show TV'de!

 

 

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Rober Hatemo ve Selçuk Balcı konuk olacak.

 

Kayınpederine çok düşkün olan İbrahim, kendisini sevdirmeyi başarabilecek mi? İbrahim’in aşırı ilgisinden şikayet eden Bilal'i eşi ve kızı sakinleştirebilecek mi?

 

Robotlar yarışmasına katılan Japon robot Mehtap, Alman robot Bahadır ve Türk robot Hüseyin arasındaki yarışmayı kim kazanacak? Yarışma sunucusu İbrahim ve seçici üye Burcu hangi robotu birinci ilan edecek?

 

Derslerine odaklanmakta zorlanan İbrahim'e ünlü doktor Yeter yardımcı olabilecek mi? İbrahim’in beyni ve hormonları arasındaki mücadeleyi kim kazanacak? İbrahim'in beyninde yaşayan Rober Hatemo nasıl oraya yerleşmiş?

 

İstanbul'a geldiğinde yolda gördüğü Hüseyin'i çok beğenen ve istemeye giden Burcu Ağa, Hüseyin'e bir şekilde kavuşabilecek mi? Burcu Ağa'ya aşık olan ve sahneye gelen Selçuk Balcı emellerine ulaşabilecek mi?

 

Ülke çapında yaşanan internet kesintisi yüzünden birbirleriyle iletişim kurmak zorunda kalan Şevket ve ailesi hangi haberleri öğrenecek? İnternet kesintisi ailenin hangi gerçeklerle yüzleşmesini sağlayacak?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de