• Anasayfa /
  • Show TV'de kahkaha fırtınası hız kesmiyor !

Show TV'de kahkaha fırtınası hız kesmiyor !

Güncelleme: 24 Kasım 2014 Pazartesi, 16:35:48

Show TV ekranlarında kahkaha fırtınası hız kesmeden iki bomba gibi filmle devam ediyor!

Show TV ekranlarında kahkaha fırtınası hız kesmeden iki bomba gibi filmle devam ediyor!

 

“ÇILGIN DERSANE 3” TV’DE İLK KEZ, YARIN AKŞAM SHOW TV’DE!

 

Yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazer, Okan Karacan, Ozan Aydemir, Ozan Güler ve Boğaç Aksoy gibi isimlerin yer aldığı 2014 yapımı Çılgın Dersane 3, TV’de ilk kez yarın akşam Show TV’de!

 

Özlem Dershanesi’nin öğrencileri dershaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da bir otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan otel çalışanı Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e  aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorunu çözmek için kolları sıvar. Bu arada karşı dershanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu denemekten çekinmeyeceklerdir.

 

“Çılgın Dersane 3”, TV’de ilk kez, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 


video

ŞAFAK SEZER İLE KAHKAHA DOLU DAKİKALARA HAZIR OLUN!

 

Çılgın Dersane 3’ün hemen ardından kahkaha tufanı, Show TV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yönetmenliğini Şafak Sezer’in üstlendiği oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Arzu Yanardağ, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül ve Ferdi Merter gibi usta isimlerin yer aldığı 2011 yapımı film Kolpaçino: Bomba, yarın akşam Show TV’de!

 

Özgür zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmektedir, ne de zengin kayınpederinden… Özgür’ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür’ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının ’kadınca’ intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır. Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri ve Tayfun’dan yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür’ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar.

 

“Kolpaçino: Bomba”, yarın akşam saat 22.30’da Show TV’de!

video