"Bu tarz benim" zirveyi kimseye kaptırmıyor!

Güncelleme: 24 Kasım 2014 Pazartesi, 11:42:31

Cumartesi gecesine damga vurdu!

KOSTÜM PARTİSİ KONSEPTİ BÜYÜLEDİ!

 

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’in, sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Yarışmanın bu haftaki Eleme Gecesi’nin sürpriz konuğu; ünlü şarkıcı Fatih Ürek’ti. Programın açılış şovuna, Ivana Sert’in Lupus Pack adlı bir grupla yaptığı, savaş gösterisi tadındaki şovu damgasını vurdu.

 

 

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde, ünlü şarkıcı Fatih Ürek, konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Fatih Ürek’e tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler.

 

 

EN ŞIK KIYAFETLERİNİ GİYİNDİLER!

 

Yarışmacılar bu hafta, ‘Kostüm Partisi’ konseptiyle izleyicilerin karşısına çıktılar. Birbirinden güzel ve şık kıyafetleri giyen yarışmacılar adeta büyüledi. ‘Kostüm Partisi’ konseptini yaratmak için büyük çaba sarf eden yarışmacılar, adeta herkesi büyüledi.

 

ELENEN İSİM; TUĞÇE ERGİŞİ!


En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışan yarışmacılar zorlu bir haftayı daha geride bıraktılar. Yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıktılar. Arkadaşları tarafından elenmesi için adı verilen Tuğçe Ergişi ve jüriden en düşük puanı alan  ‘Aycan-Nurcan Şencan kardeşler’ son kez jüri karşısına çıktı. Jüri ise, son değerlendirmesini yaparak ‘Tuğçe Ergişi’’nin elenmesine karar verdi.

 

 

AĞLAYARAK AYRILDI!

 

Jüriden gelen oylarla ‘Bu Tarz Benim’’e veda eden Tuğçe Ergişi, uzun süre gözyaşlarını tutamadı. Ayrıldığı için çok üzüldüğünü söyleyen Tuğçe Ergişi, jüri üyeleriyle vedalaşarak podyumdan indi.

 

“BU TARZ BENİM” YİNE ZİRVEDE! 

 

Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim, yine seyircisini ekran başına kilitledi. Yarışmanın bu haftaki Eleme Gecesi, AB kategorisinde, 5.5 izlenme oranı ve 15.1 izlenme payına ulaşarak, Cumartesi gününün en çok izlenen programı oldu. Böylelikle Bu Tarz Benim Eleme Gecesi, diğer rakiplerine fark atarak, zirve koltuğunu kimseye bırakmadı.