Bu Tarz Benim, Fatih Ürek ile büyüleyecek!

Güncelleme: 23 Kasım 2014 Pazar, 01:41:28

‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

BU TARZ BENİM'DE, ÇILGIN ELEME HEYECANI !

 

 

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel yedi yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim’in gözleri kamaştıracak Eleme Gecesi ise, bu akşama damgasını vuracak.

 

 

 

 

FATİH ÜREK, İZLEYİCİLERİ COŞTURACAK!

 

 

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Ayrıca, yarın akşam yayınlanacak olan Eleme Gecesi’nde sesi ve performansıyla milyonları büyüleyen Fatih Ürek, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

 


Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta; birbirinden eğlenceli şarkıları ve sahne performansıyla izleyicileri coşturan Fatih Ürekprograma renk katacak. Tarkan'dan Gül Döktüm Yollarına, Göksel'den Depresyondayım, İbrahim Tatlıses'ten Seni Yakacaklar şarkılarına yaptığı yeni düzenlemelerle dinleyicisiyle buluşacak olan Fatih Ürek, yeni şarkılarını ilk kez Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde seslendirecek. 

 


BU HAFTANIN KONSEPTİ: “KOSTÜM PARTİSİ”

 

 

Yarışmacılar bu hafta, “Kostüm Partisi” konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar ve birbirinden renkli kostümlerle geçer not almaya çalışacaklar. Açılış şovuna Ivana Sert’in Lupus Pack adlı bir grupla yaptığı, savaş gösterisi tadındaki şovu damga vuracak.

 

 

Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek? 

 

 

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde ilk kez bir erkek defilesi sergilenecek. İlker Bilgi’nin 2014-2015 erkek kreasyonlarının sergileneceği defile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. 

 

 

Fatih Ürek’in konuk jüri koltuğunda oturacağı ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!