Güldür Güldür Show'da ünlü yağmuru!

Güncelleme: 15 Kasım 2014 Cumartesi, 15:55:13

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Alişan, Derya Baykal ve Ahmet Dursun konuk olacak.

 

Bir aile şirketinde çalışan İbrahim, büyük bir firmadan iş teklifine ne tepki verecek? Zor şartlarda çalışan İbrahim'i Burcu'nun teklif ettiği, plaza ofisi, sınırsız yemek fişi, özel araç gibi teklifler baştan çıkarabilecek mi?

 

Evlendikleri günün gecesinde evde başbaşa kalan İbrahim ve Yeter demonte aldıkları yatağı birleştirmek zorunda kalırlarsa başlarına neler gelir? Mahallenin marangozu Şevket, yatağı birleştirmek için İbrahim'e yardım edecek mi?

 

Ekranların en ateşli futbol programı Yorumlu Futbol'da bu hafta neler yaşanacak? Program sunucusu Mustafa, yorumcular Bahadır, Şevket ve Mesut ve konuk yorumcu Fikri futbolun hangi dev sorunlarını masaya yatıracak? Şevket Hoca'nın bahsettiği tavuk döner ve ketçap lobisinde kimler var?

 

Eski sevgililer İbrahim ve Mehtap kalan eşyaları iade etmek için bir araya gelirse neler yaşanır? İbrahim'i sevmediğini ve kıskanmadığını ispatlamaya çalışan Mehtap, en yakın arkadaşını ayarlamaya çalışırsa neler olur? Falcı ve Astrolog Derya Baykal fal bakmak için gençlerin karşısına çıkarsa, gençlerin arası düzelir mi?

 

Ünlü Oyuncu Yeter'in sosyal medya profilinde neler yaşanıyor? Yeter'in en büyük hayranı İbrahim, sayfanın tartışmacı üyeleri Burcu ve Mehtap, kız tavlamak için sayfayı kullanan Bilal ve angel 12 kullanıcı adıyla Mustafa fotoğraflara ne yorumlar yapacak? Yeter'in beraber fotoğraf çektirdiği Alişan fotoğraf altına ne yorumlar alacak?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!