• Anasayfa /
  • Dilberay bu akşam Güldür Güldür Show'da

Dilberay bu akşam Güldür Güldür Show'da

Güncelleme: 01 Kasım 2014 Cumartesi, 17:03:17

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde; Dilberay, Balık Ayhan ve Abdurrahim Albayrak konuk olacak.

 

“Güldür Güldür Show”, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği çok özel gösterisi ile ekranlarda… Kafede izledikleri filmi tartışan enteller, kafeye tesadüfen gelen emo kızlar Burcu ve Mehtap ile karşılaşınca neler olacak? İbrahim’i ve Mesut'u beğenen Burcu ve Mehtap, beğendikleri erkekleri tavlayabilecekler mi?

 

Sevgilisini ucuz olur diye ‘Fakir'in Yeri’ isimli restorana götüren Hüseyin'in başına neler gelecek? Restoranın aslında çok lüks ve pahalı olduğunu öğrenen Hüseyin’I neler bekliyor? Mekanın garsonları İsmail, Fikri ve Mesut hangi lüks hizmetleri sunuyor?

 

Yaz sonunda tatile giden rütütüler Bilal ve İbrahim, güzel turist kızlarla karşılaşınca neler yaşanacak? Dilek ve Nezaket tarafından rehin alınan rütütüler nasıl kurtulacak? Sahil güvenlik elemanları, rütütüleri kurtarmak için Halkman'i çağırınca neler yaşanacak? Halkman'in en sevdiği şarkıcı Dilberay, ortamı yumuşatabilecek mi?

 

Efsane spor programı ‘Zemin Kötü'de neler oluyor? Fikri sonunda yorumcu Bilal'in adını doğru söylemeyi başarabilecek mi? Takımındaki yerli ve yabancı futbolcular arasında ayrım yapan kulüp başkanı Şevket'in şikayetleri neler? Şevket, kulübünü satmak isterken sahneye gelen Abdürrahim Albayrak, Şevket'i vazgeçirebilecek mi? 

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de