"İzleyici şoka girer"

Güncelleme: 25 Ekim 2014 Cumartesi, 15:33:28

SHOW TV ekranlarında izleyici ile buluşan moda yarışması Bu Tarz Benim’in jüri koltuğunda oturan moda ikonu İvana Sert, HT MAGAZİN' samimi açıklamalarda bulundu

SHOW TV ekranlarında yayın hayatına giren Bu Tarz Benim programının jürisi İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve sunucu Öykü Serter yapımcılarının düzenlediği yemekte bir araya geldi.İvana Sert geceye oğlu Ateş ile katıldı. Ateş eline mikrofonu alarak annesi ve Nur Yerlitaş ile röportaj yapıp Yerlitaş’ın beğenmediği yarışmacılara yaptığı surat ifadesini taklit ederek gülmekten kırdı geçirdi. Ateş

 

“Annemi izlerken Türkçe konuşmasına çok gülüyorum. Nur ablaya Nuri diyor. Evde boş kaldığımız zamanlarda anneme Türkçe konuşmayı ben öğretiyorum” dedi.

 

"KIYAFET KADAR KARAKTER DE ÖNEMLİ"

 


Bu Tarz Benim’in jüri üyelerinden moda tasarımcısı İvana Sert HT MAGAZİN’e samimi açıklamalarda bulundu.

 


■ Bu yarışma konseptini ilk okuduğunuzda ne düşündünüz?

 


Yeni sezon öncesi konsepti görüşmek üzere yapılan ilk toplantıya katılıp burada konsepti incelediğimde bu programın kısa bir sürede tutacağını hissetmiştim. Geçtiğimiz yıllarda yine SHOW TV’de yayınlanan Bugün Ne Giysem yarışmasının yapımcılığını üstlenen, işin içinde pişmiş yapımcı arkadaşlarla çalışmak işimi kolaylaştırıyor. Ekip olarak çok iyi anlaşıyoruz.

■ Kıyafet ve tarz başarıya giden yolda anahtar mıdır?

 


Yarışmada başarılı olmak için sadece kıyafet ve tarz yetmiyor. Sonuçta tarz yaratmanın bir sonu yok.Kızlarımızın karakterlerini de ortaya koymaları gerekiyor. Her Allah’ın günü tarz bir şekilde giyinemezsiniz bu kolay bir şey değil. Ancak reytingi yüksek olan bir programda yarışma şansı bulan kızlarımız en güzel şekilde bunun hakkını vermeliler.

 


‘KIZLARIMIZ BIRAZ AGRESIF’

 


■ Programda zaman zaman yaşanan gerilimleri nasıl

 

değerlendiriyorsunuz?

 


Bizim işimiz tarz yaratıp moda hakkında görüşlerimizi belirtmek olmasına karşın zaman zaman konuşmalarımız bunların dışına çıkıyor. Açıkçası ben programda yer yer yaşanan gerilimlerden ve tartışmalardan rahatsız oluyorum. O yüzden ben her zaman şunu diyorum: Bir kadın hanım olmalı. Duruşuna, konuşmalarına ve hareketlerine dikkat etmeli. Sadece tarzını konuşturmalı. Kavgadan, kıskançlıktan uzak durup birbirlerine yardım etmeliler. Neticede zamanı geldiğinde herkes bu yarışmaya veda edecek. Televizyonun renkli dünyasına aldanıp burada büyük laflar sarf edip birbirlerini kırmaları, üzmeleri çok yersiz. Ama sağ olsun bizim kızlarımız biraz agresifler.

 


■ Kızlar geçen haftalar içerisinde giyim ve tarz yaratma yönünde bir gelişim kat etti mi sizce?

 


Açık konuşmak gerekirse kızlarımız ilk haftalar pek iyi değillerdi ama ilerleyen haftalarda bizim direktiflerimizi yavaş yavaş idrak etmeye başlayınca daha tarz ve farklı gelmeye başladılar. Bize de saygıda kusur etmiyorlar. Bu durum bizim “Demek ki işimizi doğru yapıyoruz” deyip mutlu olmamıza neden oluyor.

 


‘Izleyici şoka girer’

 


■ Yarışmaya katılan kızların çeşitli cast ajanslarından buraya getirildiği söyleniyor...


 

Kesinlikle cast ajanslarından getirmedik, getirmiyoruz. Burada her şey gerçek. Program esnasında dünyaca şeyi kesiyoruz. Kestiğimiz bu kısımları yayınlasak izleyiciler şoka girerdi.

 


■ Yarışmaya katılmayı düşünen kızlara neler söylemek istersiniz?

 


Kızlar kendilerinden, karakterlerinden ve tarzlarından emin olmalı. Bizlerin yarışmacılara getirdiği eleştirileri dinlerlerse karşımıza sağlam bir şekilde gelebilirler. Kızlarımız asil ve sükûnet içerisinde olmalılar.