• Anasayfa /
  • Güldür Güldür bu akşam Show TV'de!

Güldür Güldür bu akşam Show TV'de!

Güncelleme: 27 Ekim 2014 Pazartesi, 07:58:20

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde; Sümer Ezgü konuk olacak.

 

İtalyan yemek kursuna katılan Bilal ve eşi Yeter'i hangi sürprizler bekliyor? Yemek kursunun müdavim öğrencisi İbrahim, neden sürekli aynı derslere geliyor? Yemek kursunun hocası Şevket, Bilal'e neden sürekli kızıyor?

 

Köyleri dolaşarak belgeseller yapan ‘Gam Teli’ programı sunucusu İbrahim'in başına neler gelecek? Çocuklarını evlendirmeye hazırlanan Bilal ve İsmail’in arası neden açılacak? Herkesin birbirine silah çektiği sırada sahneye gelen Sümer Ezgü, türküleriyle her şeyi değiştirebilecek mi?

 

Pazarlama toplantısına katılan ‘Şevket Sucukları’ sahibi Şevket, hangi büyük sırrını açıklayacak? Plaza çalışanları, Şevket Bey’e ne iş yaptıklarını anlatabilecekler mi?

 

Okulun en güzel kızını tavlayan İsmail'in, ev arkadaşlarına büyük sürprizi nedir? Yeter, İsmail'in evine gelirken çok çalışkan ve asosyal arkadaşları

Burcu’yu ve Mehtap'ı getirirse neler yaşanır?

 

Ekranların Yeter Ablası tarafından sunulan ‘Kaynanan Seviyormuş’ yarışmasına katılan İsmail ve Mesut'tan hangisi yarışmayı kazanacak? İsmail'in eşi Mehtap ve babası Şevket mi yoksa Mesut'un eşi Nezaket ve annesi Burcu mu yarışmaya daha hazır durumda?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, kahkaha dolu skeçlerin yer aldığı yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!