Bu Tarz Benim yine heyecan dolu

Güncelleme: 21 Ekim 2014 Salı, 06:53:40

“Bu Tarz Benim”, bugün saat 15.45’te yeni bölümüyle Show TV’de!

Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı “Bu Tarz Benim”,  iddialı kadrosuyla hafta içi her gün yeni bölümleriyle Show TV’de!

 

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

 

“Bu Tarz Benim” ekibinin titizlikle seçtiği 13 kadın, 13 hafta sürecek büyük yarış sonunda,  Türkiye’nin en tarz kadını seçilecek ve 100.000 liralık büyük ödülün sahibi olacak. Türkiye’nin en tarz kadını olmak hiç de kolay olmayacak!

Yarışmacılar hafta içi her gün, kendi belirleyecekleri konseptte giyinerek, tarzlarını jüriye sergileyecekler. Jüriden geçer puan alanlar, her gün bir yıldız toplayacak ve cuma gününe dek en çok yıldızı toplayan 3 yarışmacı, hafta sonuna koruma altında girerek elenmekten kurtulacak.

“Bu Tarz Benim” yarışmacılarından beş kişinin elenmesiyle geride kalan sekiz kişi, bütün hafta boyunca kıyasıya mücadele edecekler ve Cumartesi günü yayınlanacak olan ‘Eleme Gecesi’ne hazırlanacaklar!

 

“Bu Tarz Benim”, bugün saat 15.45’te yeni bölümüyle Show TV’de!