Bu Tarz Benim'e veda eden isim; Melek Balkan!

Güncelleme: 20 Ekim 2014 Pazartesi, 12:49:13

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’in, sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi

KOSTÜM PARTİSİ KONSEPTİ HERKESİ BÜYÜLEDİ!

 

BU TARZ BENİM’DE ELEME HEYECANI!

 

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’in , sürprizlerle dolu Eleme Gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Yarışmanın bu haftaki gala gecesinin sürpriz konuğu; ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu ve programa ‘Sakin Ol’ isimli şarkılarıyla renk katan Doğukan Manço ve Tuğba Yurt oldu. Programın açılışını, Kemal Doğulu yaptı. Kemal Doğulu yarışmacılarla birlikte harika bir şov sergiledi. Mustafa Topaloğlu ve Ivana Sert’in dans gösterisi ise, herkesi ekrana kilitledi.

 

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. ‘Bu Tarz Benim’ Eleme Gecesi’nde, ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüri’den geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Mustafa Topaloğlu’na tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler.

 

 

 

 

 

MUHTEŞEM DEFİLE

 

Programda her hafta birbirinden ünlü modacıların defilelerine yer veriliyor. Bu hafta ise seyirciler Nil Uzun defilesiyle keyifli dakikalar yaşadı. Birbirinden güzel ve ünlü mankenlerin sahneye çıkmasıyla herkesin nefesi kesildi. Uğurkan Erez kareografisi ve Nil Uzun tasarımlarıyla podyumda yürüyen mankenler seyirciyi ekrana kilitledi.

 

ONLARI HİÇ BÖYLE İZLEMEDİNİZ!

 

Yarışmacılar bu hafta, kostüm partisi konseptiyle izleyicilerin karşısına çıktılar. Birbirinden ilginç ve renkli kostümleri giyen yarışmacılardan kimi vampir, kimi balerin, kimiyse uzaylı oldu.

 

ELENEN İSİM; MELEK!


En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışan yarışmacılar zorlu bir haftayı daha geride bıraktılar. Yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıktılar. Arkadaşları tarafından elenmesi için adı verilen ‘Nur Bozar’ ve jüriden en düşük puanı alan  ‘Melek Balkan’ isimli yarışmacılar son kez jüri karşısına çıktı. Jüri ise, son değerlendirmesini yaparak Melek’in elenmesine karar verdi.