Show TV'den yılbaşı rekoru!

Güncelleme: 01 Ocak 2014 Çarşamba, 12:56:10

Show TV'den yılbaşı rekoru!

Türkiye’de bir bilgi yarışmasında verilen en büyük ödül olan 1.000.000.TL’yı Yılbaşı Gecesi SHOW TV’de yayınlanan “Bir Milyon Kimin” FİNAL Bölümünde emekli Yarbay Cem ACAR kazandı.

 

Daha ilk bölümünde Bir Milyon liralık rekor para ödülünü, programın finalini kazanan yarışmacıya mutlaka verileceğini açıklayan ve sorulacak soruları önceden kitapçık olarak isteyen herkese dağıtan efsane yarışma “Bir Milyon Kimin”de üç ay, 13 bölümden sonra Bir Milyon Liralık Büyük Final yılbaşı akşamı yayınlandı.

 

İstanbul’dan İzmir’e, Mersin’den Trabzon’a Türkiye’nin yedi bölgesinden on binlerce yarışmacının katıldığı elemelerin ardından başlayan “Bir Milyon Kimin”de; doktor, mühendis,  mimar, ev hanımı, emekli, öğretmen Türkiye’nin her kesiminden en başarılı yarışmacılar yer aldı ve SHOW TV’de kıyasıya, nefes kesen bir mücadeleye girdiler.

 

Endemol Türkiye’nin yapımcılığında, Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülent Özveren’den oluşan jürisiyle, sunuculuğunu sevilen sunucu Pelin Çift’in yaptığı ve yayınlandığı günden bu yana bir çok ilke imza atan yarışma “Bir Milyon Kimin” final bölümünde, izleyiciler, ilk iki etabı geçerek Bir Milyon liralık büyük ödül için yarışan bilgi yarışmaları şampiyonu Yusuf DİNÇER ile eşi ve çocuklarının mutlaka kazanırsın diye yarışmaya katılamaya ikna ettikleri Emekli Yarbay Cem ACAR’ın nefes kesen mücadelesine tanık oldular.

 

2014’ÜN İLK MİLYONERİ BELLİ OLDU!

Programın 1.000.000 TL ödüllü final düellosunda, iddialı iki yarışmacının son kategoriye kadar süren mücadelesinde, 3 Yıldızı bulan Cem ACAR oldu ve 1.000.000TL’lik büyük ödülü kazandı.