Yurdum İnsanı Bursa'da

Güncelleme: 23 Aralık 2013 Pazartesi, 13:20:27

Yurdum İnsanı Bursa'da

Çağla Şikel ve Alişan’dan bu yurdun insanlarına açık muhteşem program!

Çok mu iyi dans ediyorsun?  Çok mu iyi şarkı söylüyorsun? Olağanüstü becerilere mi sahipsin ? Çok mu komiksin? Becerikli bir dostun mu var ? Show TV ekranı halka açılıyor!..

Eğlenmek,  gülmek, bu yurdun komik ve iddialı insanlarını ekranda görmek mi istiyorsunuz? Yurdum İnsanı’nı seyredin! Onlardan biri mi olmak istiyorsunuz? Yurdum İnsanı’na katılın...

Eğlencesi, dansı, hünerleri, büyümüş de küçülmüşleri, curcunası ve tüm içten halleriyle Yurdum İnsanı sıcacık, halka dokunan yepyeni bir eğlence-yarışma programı olacak...

Bölgeler kendi içlerinde eğlenerek yarışacak, eğlenerek elenecek, birinciler hergün bir ödül alacak ve büyük bir sürpriz isim Çağla ve Alişan’a eşlik edecek.

Necla Ana, Çağla Ve Alişan ile beraber eğlenmeye gelenlere analık yapacak, yeri gelecek doğruyu anlatacak yeri gelecek onlara katılacak yeri gelecek analık yapacak.

Yurdum İnsanı’ndan manzaralar Show TV’de! Siz de katılmak istiyorsanız www.showtv.com.tr adresinde Yurdum İnsanı’na başvurabilir, ya da 23-24-25 Aralık’ta Bursa Tuğcu Otel’de gerçekleşecek elemelere gelebilirsiniz.

İŞTE BAŞVURU YERİ VE ADRESLERİ:

23-24-25 Aralık Bursa Tuğcu Otel Saat:11:00-21:00

04-05 Ocak  İstanbul Anadolu Yakası–Meydan İstanbul Avm Ümraniye Saat 11:00 -  21:00