Türkiye Sevdaluk'a kilitlendi!

Güncelleme: 12 Aralık 2013 Perşembe, 13:48:21

Türkiye Sevdaluk'a kilitlendi!

Başrollerini Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ'ın paylaştığı dizi hem televizyon sektöründe hem de izleyiciler arasında uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Dizi Çarşamba akşamı  20:00'de Show Tv'de yayına girdiği andan itibaren rating listesinde üst sıralara yerleşti. Televizyon izleyicisi adeta ekrana kilitlendi.

İLK BÖLÜM YUSUF KURTÇENLİ'YE İTHAF EDİLDİ

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde çekilen  BKM Film yapımı dizinin ilk bölümünü, Karadeniz dizileri ile izleyicinin gönlünde ayrı bir yeri olan Yusuf Kurtçenli'ye ithaf edildi. Sosyal medyada en çok Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ'ın oyunculuklarının yanı sıra diziden ekrana yansıyan doğa güzellikleri, oyuncuların şivelerinin başarısı ve tüm oyuncu kadrosunun başarısı konuşuldu.

YAYINA GİRER GİRMEZ TREND TOPIC OLDU

İzleyici gerek jenerik müziğine gerek ilk diyaloglara gerekse dizinin görselliğine sosyal medyada övgüler yağdırmaya başladı. Dizi,#sevdaluk hashtagiyle ilk yarım saatinde trend topic listesinin üst sıralarına yerleşti

TRİLYONLUK BÜTÇELİ DİZİ İÇİN 6 AY ÖN HAZIRLIK YAPILDI

Ön hazırlıkları 6 ay önce başlayan dizi için 1,5 trilyon bütçe harcandı. Tamamı gerçek mekanlarda çekilen dizi için sadece prodüksiyon ekipi değil tüm oyuncular aylar önce Çamlıhemşin'e yerleştiler. Oyuncular hem ders alarak yöre şivesine çalıştılar hem de bölge halkıyla iletişim kurarak pratik yaptılar. Dizinin genel yönetmeni Yüksel Aksu ve yönetmenler Tankut Kılınç ile Deniz Y. Şayir de tüm ekip ile birlikte birkaç aydır Çamlıhemşin'de yaşadı. Dizinin senaryosu Yıldız Bilgin Beyazıt, Fikret Bekler, Gülay Batur, Hande Alp, Gürhan Özçiftçi ve Yüksel Aksu imzasını taşıyor.

Sevdaluk'ta Erdal Özyağcılar ile Demet Akbağ'a, Devin Özgün Çınar, Cengiz Bozkurt, Zuhal Gencer Erkaya, İbrahim Kendirci, Görkem Şarkan, Muharrem Bayrak, Nilay Erdönmez, Oya Unustası, Gözde Çetiner, Merve Erdoğan, Aykut İspir, Nihan Büyükağaç, Hakan Salınmış, Yasemin Sanino eşlik ediyor.

Bir çok ünlü isim Sevdaluk dizisi hakkında Twitter'da olumlu paylaşımlarda bulundu

 

Armagan çaglayan ‏@Armagan_caglaya: "I of the Tayyar" çok iyiyimiş.#sevdaluk ahahahahah

sermiyan midyat ‏@sermiyanmidyat: #sevdaluk tamamdır

 

Mesut Yar ‏@mesutyar: #sevdaluk izlenecek iş çıkarmış.


Izzet Capa ‏@izzetcapa: #Sevdaluk merakla izlenir...


Cenk Eren ‏@cenkerenonline: Demet Akbağ seyretmek her zaman çok büyük bir keyf dünya çapında muhteşem bir oyuncu #sevdaluk