Öyle bir değişti ki...

Güncelleme: 10 Aralık 2013 Salı, 10:07:00

Öyle bir değişti ki...

Geçtiğimiz yıl canlandırdığı ‘Hasefe Ana’ karakteriyle ‘babaanne’ olarak kamera karşısına geçen Meral Çetinkaya, yeni projesinde saçından kıyafetine kadar büyük bir değişim yaşıyor. ‘Saklı Kalan’ dizisinde etrafındaki insanların çekinerek yaklaştığı, aristokrat bir kadını canlandıran Çetinkaya’nın bu müthiş değişimi, seyirciyi şaşkına çevirecek.

 

Rol gereği, ülkenin en büyük maden şirketlerinden olan Cevher Holding’le birlikte, güçlü aile mirasını da ayakta tutmaya çalışan, herkes tarafından sonsuz saygı gören, güçlü bir kadını canlandıran Meral Çetinkaya, bu rol için tepeden tırnağa değişti. Saçının renginden, giyim tarzına kadar aylarca süren titiz çalışma sonucunda yeni kimliğine bürünen Çetinkaya, Hasefe Ana’dan sonra ‘Sitare’ Hanımın kendisini çok heyecanlandırdığını, bu yüzden de teklifi kabul ettiğini belirtti.

Melis Birkan, Muhammet Uzuner, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar, Burak Sergen, Neslihan Yeldan, Ceyda Olguner, Esra Ruşan, BoglarkaCsözs ve Meral Çetinkaya’nın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu, Funda Alp kaleme alıyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini üstlendiği “Saklı Kalan” dizisinin proje süpervizörlüğünü Ömer Faruk Sorak, yapımcılığını Kemal Kurçer yapıyor. Görüntü yönetmenliğini Serkan Güler, sanat yönetmenliğini Veli Kahraman, uygulayıcı yapımcılığını Mevlana Yördem, stylingini Seben Koçibey’in yaptığı dizinin müzikleri Kerem Türkaydın’a ait. Dizinin yapımını ise Calinos bünyesindeki yapım şirketi, Esprit De CorpsProductions üstleniyor…