Ekranların yeni ikilisi...

Güncelleme: 22 Kasım 2013 Cuma, 16:54:40

Ekranların yeni ikilisi...

Yakışıklı oyuncu Burak Sağyaşar, uzun bir aradan sonra, ‘Saklı Kalan dizisiyle sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Dizide güvenlik müdürünü canlandıracak olan Sağyaşar’a, genç oyuncu Ceyda Olguner eşlik ediyor.

 

Zengin prodüksiyonu ile bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Saklı Kalan dizisi, Aralık ayında Show TV'de başlayacak. Yapımcılığını Esprit De Corps Prodüksiyon'un yaptığı dizide ünlü oyuncu Burak Sağyaşar, bugüne kadar canlandırdığı rollerin dışında, bambaşka bir kimlikle hayranlarının karşısına çıkacak. Köklü ve zengin bir aile olan Cevherlerin mutfaktaki emektarı olan Fatma Hanım’ın oğlu ‘Ömer’i canlandıran Burak Sağyaşar, karakterin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

 

Cevherlerin sağladığı eğitimle, Polis Akademisini bitiren ‘Ömer’, mezun olduktan sonra kısa süreli polislik görevi yapar. Ancak ailenin deli dolu kızı Ece’ye olan aşkından dolayı, ona yakın olabilmek için Cevherlerin güvenlik müdürü olarak çalışmaya başlar. Bu rol için uzun süre İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde eğitim alan Burak Sağyaşar’ın dizideki partneri ise, genç oyuncu Ceyda Olguner. ‘Ece’ karakterini canlandıran Ceyda Olguner ile Burak Sağyaşar’ın imkânsız aşkı, herkesi ekran başına kitleyecek...