• Anasayfa /
  • Show TV'ye ödül yağmuru!

Show TV'ye ödül yağmuru!

Güncelleme: 26 Nisan 2017 Çarşamba, 11:07:04

“Medya Oscarları” ödülleri sahiplerini buldu. Medya, sanat, ekonomi ve spor dünyasından çok sayıda ünlünün katıldığı gecede Ciner Medya Grubu’na 4 dalda verildi

CİNER MEDYA GRUBU’NA ÖDÜL YAĞMURU!

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) tarafından Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen “Medya Oscarları” ödülleri sahiplerini buldu. Medya, sanat, ekonomi ve spor dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecede Ciner Medya Grubu’na 4 ayrı dalda ödül verildi.

Show TV’de yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran, heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen İçerde dizisine “En İyi Dizi” ödülü verildi. Ödülü 'Minik' karakterine hayat veren Seyithan Özdemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'dan aldı.

Show TV izleyenlerini kültürel ve doğal güzelliklere doğru yolculuğa çıkaran "Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu" ise "En İyi Gezi Kültür Programı" ödülüne layık görüldü.



Bu önemli gecede “En İyi Tartışma Programı” ödülü ise Habertürk TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunumuyla ekrana gelen, birbirinden önemli konuklarıyla gündemin nabzını tutan Türkiye’nin Nabzı’na gitti. Ödülünü Didem Arslan Yılmaz'a AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık verdi. Türkiye’nin tek ekonomi kanalı Bloomberg HT’de Barış Esen’in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Küresel Piyasalar ise “En İyi Ekonomi Programı” ödülüne layık görüldü. Ödülü programı adına Barış Esen, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'dan aldı. Yoğun katılımın olduğu tören renkli görüntülerle sona erdi.