• Anasayfa /
  • Magazin Gazetecileri Derneği’nden Show TV'ye ödül yağmuru!

Magazin Gazetecileri Derneği’nden Show TV'ye ödül yağmuru!

Güncelleme: 01 Haziran 2016 Çarşamba, 16:10:21

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 22. Altın Objektif Objektif MGD Ödülleri dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 22. Altın Objektif Objektif MGD Ödülleri dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Özel olarak tasarlanan kristal cam ödüllerinin takdim edildiği ödül törenine siyaset, televizyon, sinema, sahne ve müzik dünyasının ünlü isimleri ve gazeteciler katıldı. Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil ve Elif Özkul’un gerçekleştirdiği gecede  sinema, dizi, müzik, tiyatro ve medya dünyasının en iyileri ödüllendirildi. 

Bu önemli gecede Ciner Medya’ya ödül yağdı. Show TV Ana Haber’in başarılı sunucusu Jülide Ateş, “En İyi Haber Spikeri Kadın” ödülünü almaya hak kazandı. Ödülünü Habertürk Magazin Müdürü ve MGD Yönetim Kurulu Üyesi Bülent İpek takdim etti. Show TV ekranının sevilen magazin programı Pazar Sürprizi, “En İyi Magazin Programı” ödülüne layık görüldü. Ödülü programı adına, aynı zamanda gecenin sunuculuğunu da üstlenen Elif Özkul aldı.  Show TV’de ekrana gelen ve muhteşem bir finalle ekranlara veda eden “İlişki Durumu: Karışık” , “En İyi Romantik&Komedi Dizisi” ödülünü aldı. Ödülü dizinin sevilen oyuncusu Nurseli İdiz ve yönetmeni Bülent İşbilen aldı. Show TV Magazin Haber Müdürü Ömür Sabuncuoğlu ise Pazar Sürprizi’nde ekrana gelen Ajda Pekkan röportajıyla “Görsel Basın En İyi Röportaj” ve Cumartesi Sürprizi’nde ekrana gelen “Kendall Jenar Türkiye’de İlk Kez Konuştu” haberiyle “Görsel Basın En İyi Haber” ödüllerinin sahibi oldu.  

Önemli isimlerin katılımıyla renklenen gecede Habertürk TV’de, Veyis Ateş’in sunumuyla ekrana gelen “Gündem Siyaset”, “En İyi Tartışma Programı” ödülüne layık görüldü. Ödülünü Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş aldı. Bulmaca tutkunlarını Bloomberg HT ekranında buluşturan Süper Bulmaca programının başarılı sunucusu Alper Ateş ise“En İyi Sunucu Erkek” ödülünü aldı. Ödülünü alan Ateş, ekibine teşekkürlerini iletti. Bloomberg HT Magazin’den Onur Aydın ise “Aşıkların Tekne Tatili-Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı” ile “Görsel Basın En İyi Görüntü” ödülünü aldı. Gece renkli görüntülerle sona erdi.