• Anasayfa /
  • Show başlasın! Muhteşem yapımlar yeni sezonda Show TV'de

Show başlasın! Muhteşem yapımlar yeni sezonda Show TV'de

Güncelleme: 28 Eylül 2015 Pazartesi, 09:52:49

Muhteşem yapımlar ve muhteşem heyecanlarla yeni sezonda Show TV’de buluşalım

Show TV yeni sezona hazır!

Türkiye’nin en renkli kanalı, muhteşem yapımlar ve muhteşem heyecanlarla milyonları yeni yayında döneminde de SHOW TV’de buluşturacak. Devam eden projelerin yanı sıra ekranların yeni fenomenleri olmaya hazırlanan yapımlarıyla adından söz ettirecek olan SHOW TV, yeni sezonda izleyicilerin yine bir numaralı tercihi olacak.

 

 

İşte Show’un yıldızları ve o yıldızların yer aldığı muhteşem yapımlar...

 

MAYIS KRALİÇESİ: Yağmur Tanrısevsin, Kazım Akşar, Hatice Aslan, Burak Hakkı, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı ve Derya Şensoy gibi birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren SHOW TV’nin iddialı dizilerinden “Mayıs Kraliçesi”, sezonun en çok konuşulan işlerinden biri olacak. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın yüreklere dokunacak hikâyesi ilk haftadan itibaren izleyicileri ekrana kilitleyecek.

 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK: Bir aşk oyunu hikâyesini anlatan “Ilişki Durumu: Karışık”, yaz ekranında olduğu gibi yeni sezonda da milyonları ekrana kilitleyecek. Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece; neşe, duygusallık, heyecan, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamalarla dolu öyküleriyle evlerimize konuk olmaya devam edecek.

 

GAMSIZ HAYAT: Aşk, entrika ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini konu alan SHOW TV’nin merakla beklenen yapımlarından “Gamsız Hayat”, yeni sezona damga vuracak. Dizide Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar başrolde.



ASLA VAZGEÇMEM: Sıfırdan zirveye yürümüş bir adam ve bu adama tutkun iki kadının hikâyesini anlatan “Asla Vazgeçmem”, yeni sezonda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olacak. Sevilen dizi; Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir’in başrolde olduğu iddialı kadrosuyla 1 Ekim Perşembe akşamı sezonu açacak.



ACİK AŞK ARANIYOR: Serhat Teoman ve Duygu Yetiş’in başrolleri paylaştığı “Acil Aşk Aranıyor”, 4 Ekim’den itibaren takipçileriyle buluşacak. Dizinin ikinci sezonunda Serenay Aktaş da Zeynep karakteriyle kadroya dahil olacak.



YILANLARIN ÖCÜ: Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur’a Kenan karakteriyle Korel Cezayirli’nin eşlik edeceği “Yılanların Öcü”, ikinci sezonunda sürprizlerle takipçilerinin karşısına çıkacak. İlk sezonuna Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinin ev sahipliği yaptığı dizinin hikâyesi yeni bölümlerde İstanbul’da geçecek. Dizi çarşamba akşamı sevenleriyle buluşacak.



GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW: Güldürü klasiği 2 Ekim Cuma akşamı perdesini açacak. Kahkaha garantili program, Derya Karadaş ve Kıvanç Baran Aslan’ın da dahil olduğu efsane kadrosuyla izleyenleri yine gülmekten kırıp geçirecek.



KIZ TARAFI ERKEK TARAFI: Evlenilecek değil eğlenilecek program! Adem ve Havva’dan bu yana hiç bitmeyen mücadele, en eğlenceli haliyle Show TV’de! Alişan ve Çağla Şıkel’in sunumuyla hafta içi ekrana gelecek “Kız Tarafı Erkek Tarafı”nda, kızlardan ve erkeklerden oluşan üçer kişilik takımlar yarışacak. Programda kız tarafının başında Alişan, erkek tarafının başında Çağla olacak. 



LEZZET YOLCULUĞU: Anadolu'nun eşsiz lezzetleriyle tanışıp kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler her hafta sonu “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programına kilitlenecek. Başyayla’nın türküleri ve otantik yemekler ekranda lezzet rüzgârı estirecek. 



SHOW ANA HABER: Hafta içi her akşam yayınlanan, Jülide Ateş ile Türkiye’nin ve dünyanın nabzını tutacak. Doğru ve tarafsız gündemi takip eden herkes, Ateş ile Show Ana Haber’de buluşacak. Uzman muhabir kadrosuyla hazırlanan haberler canlı bağlantılarla Show TV ekranlarına taşınacak.



TİTİZ MİSİN?: Titiz kadınlar ekran başına! Türkiye'nin en titiz yarışması yakında Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Doç. Dr. Oğuz Özyaral’ın sunumuyla hafta içi ekrana gelecek “Titiz misin?”de dört yarışmacı, verilen zorlu temizlik görevlerini yerine getirmeye çalışacak. Haftanın birincisi beş adet tam altın kazanacak.



NURSEL'İN MUTFAĞI: Nursel Ergin’in ev sahipliğindeki, Türkiye’nin dört bir yanından lezzetleri ve bilinmeyen tatları izleyicilerle paylaşmaya devam ediyor. Sevilen sunucu, ev kadınlarını kendi evinde, kendi mutfağında ağırlayıp leziz tarifleri bir bir uyguluyor. 



EV KUŞU: Evrim Akın “Ev Kuşu”nun yeni sezonunda, keyifli sohbeti ve ilginç sürprizleriyle evlere misafir olacak. Hafta içi her gün ekrana gelecek programda sempatik sunucu; mutfaktan oturma odasına, banyo tuvaletten yatak odası ve çocuk odasına kadar, konuk olduğu evin bir bölümünü baştan aşağı yenileyecek. 



Elif Özkul’un sunduğu “CUMARTESİ SÜRPRİZİ” ve “PAZAR SÜRPRİZİ”, dopdolu içeriğiyle hafta sonu sabahlarınızın keyfi olmayı sürdürecek. Ünlüler dünyasından haber ve röportajlarla program, izleyenleri her zaman olduğu gibi ışıltılı bir yolculuğa çıkaracak.