2 dakika sonrasını görebilseniz ne olurdu?

Güncelleme: 23 Temmuz 2015 Perşembe, 10:51:09

PHILIP K. DICK´in Golden Man hikayesinden uyarlanan filmde Cris Johnson’un özel bir yeteneği vardır. Las Vegas’ta sihirbaz olarak çalışan Cris birkaç dakika sonra olacakları görebiliyordur. Ona çocukken yapılan muayeneler ve gücünü kullanmak isteyen hüküm

Yönetmenliğini Lee Tamahori’nin üstlendiği oyuncu kadrosunda Nicolas Cage, Julianne Moore ve Jessica Biel gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı “Next” bu akşam Show TV’de!

 

 PHILIP K. DICK´in Golden Man hikayesinden uyarlanan filmde Cris Johnson’un özel bir yeteneği vardır. Las Vegas’ta sihirbaz olarak çalışan Cris birkaç dakika sonra olacakları görebiliyordur. Ona çocukken yapılan muayeneler ve gücünü kullanmak isteyen hükümet ve tıp şirketlerinden uzak kalmak için Vegas’ta takma bir ad ile basit hayatına devam etmektedir. Hayatını da sıradan sihirbazlık numaraları yaparak ve kumar oynayarak kazanmaktadır. Terörist bir grup Los Angeles’ı nükleer bomba patlatmakla tehdit edince hükümet ajanı Callie Ferris yardımcı olabileceğini düşündüğü Cris’i bulmak için elinden geleni yapmaya karar verir.

 

 

Next”, bu akşam saat 22.30’da Show TV’de!