• Anasayfa /
  • Bu Yaz, Gözünüzü Show TV’den Ayıramayacaksınız!

Bu Yaz, Gözünüzü Show TV’den Ayıramayacaksınız!

Güncelleme: 18 Haziran 2015 Perşembe, 13:45:16

Show TV’de Yaz Sezonunda Tam 5 Yeni Dizi Ve 2 Yeni Yarışma Programı Ekrana Gelecek!

Show TV’nin Yaz Ekranı Eğlence, Heyecan Ve Macera Dolu!

Show TV’nin yeni dizileri Tutar Mı Tutar”, “Fabrika Kızı”, “İlişki Durumu: Karışık”,  “Ne Münasebet” ile, yeni yarışma programları “Kapışma”  Haziran ayından itibaren art arda ekrana gelecek.

Show TV’nin yaz sezonuna damgasını vuracak yeni dizileri ve yeni yarışma programları;

Tutar Mı Tutar

Show TV’de, Haziran’da ekrana gelecek dizide, Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ahmet Kürşat Öçalan, Bahadır Efe, Hilmi Özçelik, Zeynep Kankonde, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Açelya Özcan, Rıza Sönmez, Selen Uçer, Barış Aytaç, Ferdi Sancar, Celal Tak, Caner Alkaya, Ferhat Baynal, Kerem Muslugil ve Tuna Arman başrolleri paylaşıyor. Yapımını BKM’nin, yapımcılığını Necati Akpınarın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizinin senaryosunu da Erkan Ersezer kaleme alıyor. 

“Tutar Mı Tutar”, “eski Yeşilçam filmleri” tadında ve “mahalle dizileri” sıcaklığında absürd bir mahalle komedisi. Dizinin hikayesi, iki yakın arkadaşın, bir gün uyandıklarında kendilerini bir dizinin başrol karakterleri olarak bulmalarıyla başlıyor. Bu iki yakın arkadaşın, başrolünde yer aldıkları diziden kurtulmaya çalışırlarken, mahalledeki karakterlere gittikçe; aşk, aile, dostluk gibi sımsıcak ilişkilerle bağlanmalarıyla da hikaye gelişiyor.

video

 

 




Fabrika Kızı

Show TV’nin yaz sezonundaki gözde yapımlarından birisi de  “Fabrika Kızı”. Başrollerinde İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram , Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler, Alayça Öztürk, Burak Satıbol  ve Tuğçe Karaoğlan’ın oynadıkları dizinin yapımını Organize Filmler, yapımcılığını Sercan Çiçekoğlu- Engin Acuner üstleniyor. Yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı, senaryosunu da Gökhan Horzum’un yazdığı “Fabrika Kızı”, Haziran’da ekrana gelecek. Dizinin konusu ise şöyle;


Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir’de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin’in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur.

Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin’in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul’daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır.


video


İlişki Durumu : Karışık

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuracak dizilerinden birisi de “İlişki Durumu : Karışık”.  Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın oynadıkları dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizi Haziran ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan  “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.




Ne Münasebet

Show TV’nin, Haziran’da ekrana gelecek bir diğer iddialı dizisi de “Ne Münasebet”. Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça’nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı “Ne Münasebet”, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek.

Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar.

 

Kapışma

Show TV'de, Haziran’da ekrana gelecek olan “Kapışma” yepyeni, eğlenceli bir yarışma programı. Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapacağı yarışmada, pop müziğin iki güçlü sesi; Bengü ve Mustafa Ceceli de, takım kaptanı koltuğunda oturacak,  “Kapışma”da, her hafta 18 yarışmacı, hem finale kalmak, hem takım kaptanlarıyla düet yapabilmek, hem de 20 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya kapışacak. Bunun için yapmaları gereken tek şey ise, iki tur boyunca ayakta kalarak gecenin en iyi sesi olmayı başarabilmek. Kaybedenler ise bugüne kadar hiçbir televizyon programında görülmemiş oyunlar ve eleme yöntemleriyle, ömür boyu unutamayacakları birer anı ile geceye veda edecekler. Ama her şey bu kadarla da bitmiyor. 18 isim seslerini kapıştırırken, kaptanlar da kendi takımını birinci yapabilmek için kapışacak ve gecenin sonunda elenen takımın kaptanı da, yarışmacısıyla birlikte bu oyunlardan nasibini alacak.

Her hafta birincisine 20 bin lira kazandıran, takım kaptanlarını da yarıştıran tek yarışma "Kapışma" yaz sezonun en dinamik ve en eğlenceli yapımlarından.