Show TV'ye üç ödül birden!

Güncelleme: 11 Mart 2015 Çarşamba, 17:46:02

Yılın En İyileri Ödülü’ne Show TV’de yayınlanan “Pazar Sürprizi”, “Her Şey Dahil” ve “Güldür Güldür Show” programları layık görüldü.

Genel Yayın Yönetmenliğini Nurettin Soydan'ın yaptığı Magazinci.com internet sitesinin geleneksel hale getirdiği 15. Yıl İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”  dün akşam Murat Başoğlu’nun sunuculuğunda gerçekleştirildi. Yılın En İyileri Ödülü’ne Show TV’de yayınlanan “Pazar Sürprizi”, “Her Şey Dahil” ve “Güldür Güldür Show” programları layık görüldü.

 

Önceki akşam Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de düzenlenen ödül töreninde, Magazinci.com “15. Yıl İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”sahiplerini buldu. Ödül töreninde, Show TV’de yayınlanan üç başarılı program ödül almaya hak kazandı. “Yılın En İyi Magazin Programı” dalında Elif Özkul’un sunduğu “Pazar Sürprizi”“Yılın En İyi Sabah Programı” dalında Çağla Şikel ve Alişan’ın sunduğu “Her Şey Dahil” ve “Yılın En İyi Şov Programı”dalında “Güldür Güldür Show” ödül aldı.

 

Bu değerli ödülleri, Pazar Sürprizi adına Magazin Genel Koordinatörü Reşat BalcıoğluHer Şey Dahil adına programın sunucuları Çağla Şikel ve Alişan,Güldür Güldür Show adına ise, yıldız oyuncu Çağlar Çorumlu aldı.