Her Şey Yolunda - 16. Bölüm (Son Bölüm)

Geçirdiği ağır trafik kazasını ucuz atlatan Selçuk hastanede toparlanmaya çalışmaktadır. Bu kazadan kendisini sorumlu tutan Peri Selçuk'a elinden geldiğince bakmaya uğraşmakta ve Selçuk'la yakınlaşmak için fırsatlar kollamaktadır. 
Öte yandan Yasemin'in babası Zeki Bey'in istediği olmuş ve dolabında cep telefonu bulunan Yasemin'in okuldan disiplin kurulu kararıyla atılmasına karar verilmiştir. Arkadaşları her ne kadar  inanamasa da Yasemin polis olabilmek için verdiği savaşı kaybetmiş gibi görünmektedir.
Serap ve Sami Yavuz arasında eskilerden kalma aşk rüzgarları yeniden esmeye başlamıştır. İkili arasında her şey rayına oturmuş gibi görünse de onları bekleyen çarpıcı gelişmeler müdürlerin arasını bozacak türdendir.
Nermin'in Batu'ya olan ilgisizliği Batu'nun kendisini umursamayışıyla birlikte ilgiye dönüşmüş ve klasik bir kaçan kovalanır durumu halini almıştır. 
Serkan ve Dilek arasında dört nala ilerleyen gizli yasak aşk ikiliyi oldukça tedirgin etmekte ve bu durumu arkadaşlarına açıklayıp açıklamama konusunda tereddütler yaşatmaktadır...
Her Şey Yolunda son bölümü hd tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.