Her Şey Yolunda - 14. Bölüm

Peri ve Selçuk bir uçurumun kenarında arabanın içinde asılı kalmış yaşam mücadelesi vermektedir. Arabadan ikisinin birden çıkması sağ kurtulması oldukça zor gözükmektedir. Tüm bunlardan habersiz olan Yasemin babasıyla birlikte hafta sonu için yurt dışına gitmiştir. Döndüğünde ise kendini hayli karışık bir durumun içinde bulacaktır. Hafta sonu kontrolleri sırasında dolabından çıkan cep telefonu, yaseminin okulda ki sonunu hazırlamaktadır. 
Serkan ve Dilek arasında ki yakın arkadaşlık, boyut değiştirmek üzeredir. Arkadaşlıkları duygusal bir birlikteliğe dönüşmek üzeredir. Her ikisinin de aklı karışık ve sanki doğru olmayan bir şeyler yapıyormuş gibi hissederek ne yapıyorlarsa gizli kapaklı yapmaktadırlar.
Süslü Nermin Batu'ya yaptığı haksızlıkları telafi etmek için onunla yakınlaşmaya çalışsa da devamlı terslenmektedir. 
Efe Selim ise Begüm'le birlikte Melek'e doğum günü hediyesi almak için alışverişe çıkmış gel gelelim ikiliyi gören Cem ve Melek tarafından yanlış anlaşılmışlardır.
Kürşat'ın işini bozan Sami Yavuz ve Serap, Kürşatın Serab'ın annesi Nilgün'ü kaçırmasıyla birlikte  kendilerini büyük bir gerilimin ortasında bulurlar. Artık Kürşat sadece Sami Yavuz'un değil Serap'ın da meselesi olmuştur.