Gün Akşam Oldu - 1. Bölüm

SHOW TV ekranlarında izleyiciyi yeni bir hayat hikayesinin içerisine sürükleyecek dizi "Gün Akşam Oldu". Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Andaç Haznedaroğlu otururken senaryosunu ise Elif Usman ve Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Dizinin başrolünde Halil Ergün ve Filiz Akın'ın yanı sıra çok sayıda seçkin oyuncu yer alıyor.

SEÇKİN OYUNCU KADROSU
Dizinin oyuncu kadrosunda ekranlardan tanıdığımız başarılı isimler yer alıyor. Dizide; Halil Ergün 'Eşref' karakteriyle, Filiz Akın 'Serap' karakteriyle, Mustafa Üstündağ 'Ayhan' karakteriyle, Başak Daşman 'Dilek' karakteriyle, Nergis Öztürk 'Belgin' karakteriyle, Caner Kurtaran 'Kaan' karakteriyle, Mehmet Can Mincinözlü 'Ediz' karakteriyle, Serhat Teoman 'Tarık' karakteriyle, Dilara Öztunç 'Melis' karakteriyle, Dilşad Şimşek 'Türkan' karakteriyle, Barış Aytaç ise 'Yusuf' karakteriyle rol alacak.

22 YIL SONRA YENİDEN
Türk sinemasının sarışın güzeli Filiz Akın, 22 yıl sonra "Gün Akşam Oldu" ile setlere dönüyor. Son olarak 1989 yılında TRT 1'de ekrana gelen "Geçmiş Bahar Mimozaları" dizisinde Hümeyra karakterini canlandıran Filiz Akın, aradan geçen uzun zamanın ardından yeniden seyirci karşısına çıkacak. Filiz Akın, bu projede Halil Ergün'ün eşini canlandıracak.

EŞİNİN ÖLÜMÜYLE DEĞİŞEN BİR HAYAT
Eşref Bey karısı Serap Hanım'la birlikte Ege'de bir kasabada yaşamakta, kendi zeytinlikleri ve zeytinyağı fabrikasıyla geçimini sağlamaktadır. Hayatta en büyük gururu olan beş çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmiştir. Artık ömrünün sonbaharında, ondan uzak yaşayan çocuklarının başarılarıyla gururlanmaktayken, karısının ani ölümü Eşref Bey'i derinden sarsar. Bu olayla sadece karısını değil, ona bağlılığından şüphe duymadığı beş çocuğuyla arasındaki köprüyü de kaybeder Eşref Bey.  Ve bu köprüyü yeniden kurmak için yıllardır dışına adım atmadığı Kasabasından çıkıp, İstanbul'a çocuklarını ziyarete gitmeye karar verir.

DEĞİŞEN HAYATLAR
Bu ziyaret sadece onun değil, yetişkin olan beş evladının da hayatını alt üst edecektir. Babalarından sakladıkları sıkıntıları ve sırlarıyla, Belgin, Ayhan, Tarık, Ediz ve Türkan'ın hayatında yeni bir sayfa açılacak,  tekrar bir aile olduklarını hatırlayacaklar ve en değerli hazinelerine,  babalarına sığınabileceklerini yeniden keşfedeceklerdir. Ne de olsa bir baba çocukları için en güvenli limandır ve her ailenin bir limana ihtiyacı vardır...