G.Doğudan Öyküler Önce Vatan - 3. Bölüm

 "Önce Vatan"  yaşanmış hayat hikayelerini gözler önüne seriyor...
 
Aylin'in hayaliydi Metin'le karşılaşmak... Şimdi karşısında bulur onu... Ama sarılabilir mi; hasret giderebilir mi artık? Nasıl da dökülüverdi Metin'in dudaklarından: "Hülya!... Karım!..." Ya Metin... Onun hayali neydi? Geçmişi ve şimdisi karşısında... Ya geleceği? 
 
"Hayaller kurarız. Bilmeyiz... Hayaller kağıttan evlere benzer. Sonunda hayat eğilir üzerimize... Üfler, alt üst eder onları... Biz de o enkazın altında kalırız." 
 
Burası Güneydoğu... Öyle acılar var ki, aşk acısına sıra gelmez. Aylin için de vakit yoktur. Oğuz'la birlikte bir çatışmanın tam ortasında onları bekleyenlere yardıma koşmalıdır, ölümle burun buruna gelme pahasına...
 
Oğuz ise her koşulda, her kim olursa yardıma; yaşatmak için her riski almaya hazırdır... Ama ya bu sefer diğerlerinin hayatı için birinden vazgeçmesi gerekirse... Oğuz bunu yapabilecek mi?
 
Güneydoğunun yeni öykülerinde Tim komutanı Erdinç ve  "Sürveyan" ile tanışıyoruz. Sürveyanın ne demek olduğunu herkes bilmez... Aylin ile Oğuz da bilmiyor zaten... Ama öğrenecekler... 

Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan Konuk Oyuncu: GÜVEN KIRAÇ
Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan dizisinin bu bölümüne yine bir sürpriz isim konuk oluyor: GÜVEN KIRAÇ... Dizinin yeni hikayesinde bir sürveyan (patlayıcı uzmanı) astsubayı canlandıran ünlü oyuncu çatışma ve ameliyat sahnelerinde rol aldı.