Yusuf ve Ayşe'nin evleneceğini öğrenen İkbal'ın tepkisi ne olacak?

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği “Deniz Yıldızı” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Meltem Baytok, Serhat Nalbantoğlu, Artemis Karaman Alkoç, Tuan Tunalı, Nermin Uğur, Yıldırım Şimşek ve İlay Tiryaki Belman rol alıyor. 

 

Gürsel Ateş, Ayşe Tügen, Nujin Yıldız ve Ayşegül Yılmaz’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Pınar Uysal, Redife Zerener ve Deniz Aydenk kaleme alıyor.

 

Deniz Yıldızı’nın 1263. bölümünde; Melih'in gerçek ailesini araması Harun ile Meral'de büyük bir korku yaratınca Harun ve Tarık bir kez daha karşı karşıya gelirler fakat bu kez her ikisi de tüm kozlarını oynayacaklardır. Didar'ın gelişiyle yalanının ortaya çıkmasından korkan Meral, Didar ve Ela üzerindeki baskısını arttıracak. Kardeşi Melih ile tatsız bir şekilde karşılaşan Fırat, annesinin yanına gidebilmek için önce üzerine yıkılan suçtan aklanmanın peşindedir. Orhan'ın yönlendirmesiyle gizlice evlenmeye karar veren Ayşe ile Yusuf'un evlilik haberini alan İkbal, nikah salonunu birbirine katacak.

 

BÖLÜMLER