İkbal'in kararlılığı büyük aşka engel olacak mı?

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği “Deniz Yıldızı” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Meltem Baytok, Serhat Nalbantoğlu, Artemis Karaman Alkoç, Tuan Tunalı, Nermin Uğur, Yıldırım Şimşek ve İlay Tiryaki Belman rol alıyor. 

 

Gürsel Ateş, Ayşe Tügen, Nujin Yıldız ve Ayşegül Yılmaz’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Pınar Uysal, Redife Zerener ve Deniz Aydenk kaleme alıyor.

 

Deniz Yıldızı’nın 1261. bölümünde; Ailesinin öz olmadığını DNA sonucuyla öğrenen Melih yaşadığı büyük yalanın peşine düşünce, Melih'in öz ailesinin katili vicdanına yenik düşüp Melih'e gerçekleri söyleyecek mi? Evden kovulmuş kadar olan Kazım ile Sabiha ne diyeceklerini bilemezken İkbal arkasında polislerle gelerek Sabiha'lardan şikayetçi olduğunu söyleyecek. Melih öz ailesini soruştururken Didar ve Ela, Fırat’ın nerede olduğunu merak ettikleri için Ankara’ya gelirler. İkbal'in evinden kaçan Ayşe, Yusuf ile beraber kaçıp gitmek isterken Yusuf'un kararsızlığı, İkbal'e yaranmak isteyen Orhan'a büyük bir fırsat doğuracak.

 

BÖLÜMLER