Acil Servis / 2. Bölüm 2. Kısım

Acil Servis’in yönetmen koltuğunda Merve Girgin ve Barış Erçetin oturuyor. Senaryosunu Sinan Sülün’ün kaleme aldığı dizinin, görüntü yönetmenliğini Barış Milan; Sanat yönetmenliğini ise Sırma Bradley üstleniyor.

Acil Servis’in ikinci bölümünde; Zeynep’in intiharı acil servisin ortasına bomba gibi düşer. Özellikle Sinan, bu olaydan kendini sorumlu tutmaktadır. Murat karısının istekleri ile idealizmi arasında sıkışıp kalmıştır. Acile gelen bir trafik kazası, Murat’ı derinden sarsar. Ailesini ve gelecek planlarını yeniden düşünmeye başlar. 

Mert ise gün geçtikçe hem servise hem de Berzan’a alışmaktadır. Yeşim bir yandan hastalarla uğraşırken diğer yandan özel hayatını kurmaya çalışıyordur. Doktorlarımız acile gelen hastalara umut olmaya devam ederken, kendi hayatların da birçok sorunla boğuşmaya devam etmektedir.

Show TV’nin en iddialı projelerinden olan Acil Servis’in oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu.  Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman, Nur Erkul , Seda Akman , Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu, Suzan Aksoy, Musab Ekici, Caner Kurtaran, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Sinem Uçar, Serkan  Öztürk, Hasan Şahintürk ve Elçin Aktaş yer alıyor.